Biuro Nieruchomości Bilbin, założone w 2010 roku, oferuje kompleksowe usługi w zakresie pośrednictwa w obrocie nieruchomościami. Specjalizujemy się w sprzedaży oraz wynajmie mieszkań, domów, działek, lokali i obiektów. Nasza oferta obejmuje
zarówno rynek pierwotny, jak i wtórny, co pozwala nam dostosować się do różnorodnych potrzeb naszych klientów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie zapewnić profesjonalną obsługę oraz doradztwo na każdym etapie transakcji.
W naszej ofercie znajduje się ponad 150 nieruchomości, które są starannie wyselekcjonowane, aby spełniały oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Oferujemy również możliwość wirtualnych wizyt, co ułatwia zapoznanie się z ofertą bez konieczności osobistego odwiedzania nieruchomości. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy są gotowi pomóc w znalezieniu idealnego miejsca do życia lub inwestycji.
Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem, aby uzyskać więcej informacji na temat dostępnych ofert oraz umówić się na spotkanie. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00-16:00, a także w soboty na życzenie klienta. Nasza lokalizacja w Suwałkach sprawia, że jesteśmy blisko naszych klientów, co pozwala na szybką i efektywną obsługę.