Na rynku nieruchomości działam od 1999 roku, co pozwoliło mi zdobyć cenne doświadczenie oraz wiedzę na temat lokalnego rynku. Jako rodowity mieszkaniec Szczyrku znam każdy zakątek tego pięknego regionu, co umożliwia mi szybkie określenie plusów i... minusów każdej lokalizacji. Dzięki moim uprawnieniom budowlanym mogę rzetelnie ocenić stan techniczny obiektów budowlanych oraz udzielić fachowej pomocy w planowanych inwestycjach. Moja znajomość miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego jest nieoceniona przy wyborze odpowiednich lokalizacji dla moich klientów.
Moim celem jest zapewnienie szybkiej i fachowej obsługi, dlatego ograniczam teren działania do Szczyrku i najbliższej okolicy. Mieszkając w sąsiedztwie swojego biura, jestem dyspozycyjny również po godzinach pracy, co pozwala mi na elastyczne podejście do potrzeb klientów. Posiadam licencję oraz ubezpieczenie OC, co gwarantuje bezpieczeństwo transakcji. Moje ogłoszenia są promowane na popularnych stronach internetowych, co zwiększa ich widoczność i szanse na szybką sprzedaż lub wynajem.
Dzięki mojemu doświadczeniu oraz zaangażowaniu, klienci mogą liczyć na profesjonalną obsługę oraz wsparcie na każdym etapie transakcji. Zawsze staram się dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb klientów, co przekłada się na ich zadowolenie i sukces w realizacji zamierzonych celów.