Kancelaria Radcy Prawnego Novus, prowadzona przez Magdalenę Bursę-Łapińską, oferuje kompleksową pomoc prawną zarówno dla osób prywatnych, jak i przedsiębiorców. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym prawo cywilne, prawo pracy oraz
prawo handlowe. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu, jesteśmy w stanie skutecznie rozwiązywać nawet najtrudniejsze sprawy prawne.
W Kancelarii Novus stawiamy na dostępność i szybkość działania. Naszym priorytetem jest zaufanie klientów oraz zapewnienie im bezpieczeństwa prawnego. Współpracujemy z prawnikami zarówno z Polski, jak i z zagranicy, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Oferujemy również pomoc prawną w języku angielskim, co zwiększa naszą dostępność dla klientów międzynarodowych.
Nasze usługi obejmują reprezentację w postępowaniach sądowych, negocjacje z kontrahentami, przygotowanie umów handlowych oraz pomoc w sprawach dotyczących prawa nieruchomości, prawa spadkowego i rodzinnego. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdej sprawy, jesteśmy w stanie dostosować nasze działania do specyficznych potrzeb klientów, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług.