Nasza firma, Nowe Technologie s.c., działa na rynku od ponad 12 lat, oferując kompleksowe usługi informatyczne dla firm, instytucji oraz klientów detalicznych. Specjalizujemy się w sprzedaży sprzętu komputerowego, w tym zestawów komputerowych i
notebooków znanych marek. Dzięki różnorodnym konfiguracjom, nasza oferta jest zawsze aktualna, a ceny konkurencyjne. Klienci mogą liczyć na wysoką jakość produktów oraz atrakcyjne ceny, co czyni naszą ofertę wyjątkową na rynku.
Oferujemy również serwis komputerów i laptopów, w ramach którego zapewniamy pełną diagnostykę sprzętu, wymianę uszkodzonych podzespołów oraz modernizację jednostek. Naszym celem jest szybka pomoc, dlatego większość napraw staramy się zrealizować w ciągu 24 godzin od zgłoszenia. Dodatkowo, zajmujemy się montażem systemów monitoringu wizyjnego i głosowego, co zwiększa bezpieczeństwo naszych klientów.
Jako autoryzowany przedstawiciel firmy Orange, oferujemy pełną gamę usług telekomunikacyjnych, w tym sprzedaż, instalację i serwis central telefonicznych. Nasza oferta obejmuje także usługi hostingowe oraz projektowanie i tworzenie stron internetowych, sklepów oraz blogów. Dzięki temu, możemy kompleksowo zaspokoić potrzeby naszych klientów w zakresie technologii informacyjnej.