EUROLOCUM.pl to firma z 40-letnim doświadczeniem na rynku nieruchomości, która specjalizuje się w sprzedaży nowych mieszkań w Kielcach. Oferujemy mieszkania o różnych metrażach, od 37 m² do ponad 100 m², zlokalizowane w atrakcyjnych miejscach,
blisko terenów zielonych i miejskiej infrastruktury. Nasz zespół składa się z licencjonowanych pośredników, którzy pomagają klientom w znalezieniu najlepszego kredytu lub dofinansowania na mieszkanie z rynku pierwotnego. Dbamy o wysoki standard wykonania oraz komfort użytkowania mieszkań, co czyni naszą ofertę wyjątkową na tle konkurencji.
W naszej ofercie znajdują się również lokale usługowe oraz miejsca postojowe w garażach podziemnych. Dla osób poszukujących większej przestrzeni, oferujemy grunty budowlane i domy wolnostojące. Nasze inwestycje budowlane wyróżniają się atrakcyjną lokalizacją oraz nowoczesnymi rozwiązaniami, takimi jak inteligentne systemy zarządzania energią. Dzięki współpracy z renomowanymi deweloperami, zapewniamy bezpieczeństwo transakcji oraz najwyższe standardy wykonania.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą mieszkań w Kielcach, które czekają na pierwszych właścicieli. Oferujemy również Pakiet Korzyści Plus®, który obejmuje pomoc w znalezieniu kredytu, wsparcie w przeprowadzce oraz atrakcyjne warunki ubezpieczenia mieszkania. Nasze inwestycje to idealne rozwiązanie dla osób ceniących komfort, nowoczesność oraz bliskość natury.