Projekt Jesteś Online oferuje profesjonalne strony internetowe za darmo, co stanowi doskonałą okazję dla przedsiębiorców pragnących zaistnieć w sieci. Dzięki temu projektowi, każdy może uzyskać nowoczesną stronę www oraz domenę .pl na rok bez... żadnych kosztów początkowych. Jedynym wydatkiem jest hosting, który jest niezbędny do utrzymania strony. Nasza agencja zajmuje się wszystkim, od projektu po publikację, co pozwala klientom skupić się na rozwijaniu swojego biznesu.
W ramach projektu, po zgłoszeniu, weryfikujemy dostępność miejsc i kwalifikacje. Następnie, po potwierdzeniu, klient wypełnia krótki brief, a my przystępujemy do tworzenia wersji roboczej strony. Czas realizacji wynosi około 14 dni, a po wprowadzeniu ewentualnych poprawek, strona jest publikowana online. Oferujemy również stałe wsparcie po uruchomieniu, co zapewnia, że strona zawsze działa sprawnie i jest dostępna dla klientów.
Nasza oferta jest skierowana do różnych branż, jednak nie wszystkie zgłoszenia są akceptowane, co pozwala nam utrzymać wysoką jakość usług. Dzięki współpracy z doświadczonymi specjalistami, klienci mogą liczyć na profesjonalne wsparcie i doradztwo na każdym etapie realizacji projektu.