Jesteś fanem sportu, działaczem, a może zarządzasz profesjonalną drużyną i szukasz partnera, który zadba o wizerunek Twojego klubu? Witaj w świecie marki Heron – czołowego, polskiego producenta, który od lat z pasją dostarcza najwyższej jakości
odzież kibicowską oraz akcesoria sportowe. Naszą misją jest łączenie ludzi poprzez barwy, dlatego na stronie e-heron.com znajdziesz kompleksowe rozwiązania, które pozwolą wyróżnić się na trybunach i boisku.
Jako bezpośredni producent, a nie pośrednik, mamy pełną kontrolę nad każdym etapem tworzenia Twojego zamówienia. Naszą specjalnością są kultowe szaliki kibicowskie – od tradycyjnych modeli dzianych, przez pasiakowe, aż po nowoczesne wersje drukowane w wysokiej rozdzielczości. W bogatym asortymencie posiadamy również szeroki wybór czapek (zimowych i z daszkiem), które sprawdzają się w każdych warunkach pogodowych. Jednak Heron to przede wszystkim zaawansowana odzież wierzchnia: oferujemy wygodne bluzy sportowe (kangurki, rozpinane), kurtki oraz koszulki meczowe i treningowe wykonane z wytrzymałych, oddychających tkanin technicznych, które zapewniają komfort nawet podczas intensywnego wysiłku.
To, co wyróżnia nas na rynku, to nieograniczone możliwości personalizacji. Specjalizujemy się w technice sublimacji (Full Print), która pozwala na nanoszenie wielokolorowych, nieścieralnych grafik na całej powierzchni materiału. Realizujemy także eleganckie hafty komputerowe oraz trwały sitodruk, dzięki czemu herb Twojego klubu będzie prezentował się prestiżowo przez wiele sezonów. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz strojów dla sekcji piłkarskiej, siatkarskiej czy e-sportowej, zrealizujemy Twój indywidualny projekt od podstaw, dbając o najmniejsze detale.
Współpracujemy zarówno z największymi klubami w Polsce i Europie, jak i lokalnymi stowarzyszeniami, gwarantując, że każdy produkt spełnia rygorystyczne normy jakości. Zaufaj doświadczeniu i polskiej produkcji. Wybierz odzież, która buduje tożsamość drużyny i dodaje energii do dopingu. Zapraszamy do współpracy i sprawdzenia pełnej oferty na naszej stronie internetowej!