Ogrodzenia24h.pl to renomowany dostawca rozwiązań w zakresie ogrodzeń tymczasowych, budowlanych i panelowych, oferujący szeroki zakres usług obejmujących sprzedaż, wynajem, transport oraz montaż ogrodzeń na terenie całej Polski. Firma działa pod
marką Panel System Group Sp. z o.o. i od lat z powodzeniem obsługuje klientów z branży budowlanej, eventowej, przemysłowej i prywatnej, zapewniając najwyższy poziom bezpieczeństwa i profesjonalizmu.
🛠 Kompleksowa Oferta – Ogrodzenia Tymczasowe na Każdą Okazję
Specjalizujemy się w dostarczaniu mobilnych systemów ogrodzeniowych, które znajdują zastosowanie na:
placach budowy,
terenach inwestycji deweloperskich,
imprezach masowych i eventach plenerowych,
terenach przemysłowych i magazynowych,
posesjach prywatnych (np. ochrona działki w trakcie budowy).
W ofercie posiadamy:
Ogrodzenia ażurowe (lekkie) – idealne na budowy, łatwe w montażu i przestawianiu.
Ogrodzenia pełne (osłonowe) – zapewniają prywatność, redukcję hałasu i ochronę przed kurzem.
Bramy i furtki tymczasowe – umożliwiające dostęp pieszy i kołowy.
Akcesoria montażowe – stopy betonowe, zaciski, podpory stabilizujące.
🚚 Szybka Dostawa i Profesjonalny Montaż
Nasza logistyka działa błyskawicznie. Zapewniamy transport ogrodzeń do klienta w ciągu 24-48 godzin od złożenia zamówienia. Współpracujemy z doświadczonymi ekipami montażowymi, które szybko i sprawnie zabezpieczą dowolny teren – niezależnie od jego powierzchni czy ukształtowania.
🔄 Wynajem Krótkoterminowy i Długoterminowy
Oferujemy elastyczne warunki najmu ogrodzeń, dopasowane do potrzeb zarówno klientów indywidualnych, jak i dużych firm. Posiadamy ogrodzenia w ilościach hurtowych, dzięki czemu jesteśmy w stanie obsłużyć zarówno małe inwestycje, jak i rozległe place budowy na terenie całej Polski.
🏗 Obsługa Inwestycji Budowlanych
Wspieramy firmy wykonawcze i deweloperów w zakresie kompleksowego zabezpieczenia terenu budowy. Nasze ogrodzenia spełniają wszystkie wymagania BHP i są zgodne z normami budowlanymi. Dzięki możliwości szybkiego montażu i demontażu, są szczególnie cenione przez wykonawców, którzy pracują na wielu etapach budowy.
🎪 Zabezpieczenia Imprez i Eventów
Organizujesz koncert, festyn, zlot, targi lub imprezę sportową? Nasze ogrodzenia doskonale sprawdzają się jako tymczasowe bariery ochronne, wygradzające strefy publiczne, VIP, zaplecze techniczne czy drogi ewakuacyjne.
📦 Sprzedaż Hurtowa i Detaliczna
Poza wynajmem, oferujemy sprzedaż nowych i używanych ogrodzeń tymczasowych. Dysponujemy dużym zapleczem magazynowym oraz własną linią produkcyjną, co pozwala nam utrzymywać konkurencyjne ceny i szybką dostępność towaru.
💰 Leasing i Finansowanie
Dla klientów zainteresowanych zakupem większej liczby ogrodzeń, proponujemy dogodne opcje leasingu i finansowania. Dzięki współpracy z firmami leasingowymi, możemy dostarczyć kompletne rozwiązanie bez angażowania dużych środków na start.
📣 Promocje i Oferty Specjalne
Regularnie organizujemy promocje sezonowe i wyprzedaże stanów magazynowych, co daje możliwość zakupu pełnowartościowych ogrodzeń w atrakcyjnych cenach. Warto śledzić naszą stronę oraz zapisać się do newslettera, by nie przegapić najlepszych okazji.
🤝 Dlaczego Warto Wybrać Ogrodzenia24h.pl?
🏆 Doświadczenie – działamy na rynku od wielu lat, obsługując setki inwestycji rocznie.
🚛 Mobilność – dostarczamy i montujemy ogrodzenia na terenie całej Polski.
📦 Duże stany magazynowe – gotowość do realizacji nawet największych zamówień.
🔒 Bezpieczeństwo – nasze ogrodzenia spełniają wymogi bezpieczeństwa i jakości.
📞 Wsparcie techniczne – doradztwo na każdym etapie realizacji.
📍 Gdzie Działamy?
Dostarczamy ogrodzenia do wszystkich województw, w tym największych miast: Warszawa, Kraków, Wrocław, Gdańsk, Poznań, Katowice, Łódź, a także mniejszych miejscowości. Obsługujemy zarówno jednorazowe zlecenia, jak i długofalowe kontrakty.