Okleja-my.pl to nowoczesna agencja reklamowa, która od wielu lat działa w branży reklamowej, oferując usługi graficzne najwyższej jakości. Naszą specjalnością jest druk i montaż fototapet wielkoformatowych, które realizujemy dla osób prywatnych,... firm oraz hoteli. Współpracujemy z drukarniami w Trójmieście, co pozwala nam na kompleksową obsługę od projektu do realizacji. Dzięki najnowocześniejszym technologiom druku, nasze wydruki są niezwykle trwałe i odporne na warunki atmosferyczne, co zapewnia długotrwały efekt wizualny.
Oferujemy również usługi doradcze, pomagając naszym klientom w wyborze najbardziej skutecznej formy reklamy. Nasze doświadczenie oraz znajomość rynku pozwalają nam na realizację nawet najbardziej skomplikowanych projektów graficznych, dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów. Wykorzystujemy ekologiczne tusze oraz nowoczesne technologie, co sprawia, że nasze usługi są nie tylko efektywne, ale także przyjazne dla środowiska.
W naszej ofercie znajdą Państwo także oklejanie samochodów, witryn oraz szyb, a także ploterowe wycinanie grafik. Dzięki wysokiej precyzji naszych urządzeń, jesteśmy w stanie wycinać dowolne teksty, cyfry oraz znaki. Nasze usługi są skierowane do szerokiego grona odbiorców, co czyni nas idealnym partnerem w zakresie reklamy i promocji.