Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów VISTULA CSW/014 to miejsce, gdzie oferujemy kompleksowy zakres przeglądów technicznych pojazdów. Nasza stacja jest uprawniona do przeprowadzania badań wszystkich typów pojazdów, w tym samochodów osobowych,... ciężarowych, motocykli oraz przyczep. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu, zapewniamy rzetelne i dokładne badania techniczne, które są niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa na drogach.
W naszej ofercie znajdują się okresowe badania techniczne, które obejmują zarówno pojazdy osobowe, jak i te przystosowane do przewozu materiałów niebezpiecznych. Dodatkowo, przeprowadzamy badania zgodności pojazdów zabytkowych oraz przeglądy VAT. Nasza stacja jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 8-18 oraz w soboty od 8-14, co umożliwia elastyczne umawianie wizyt.
Zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub osobistego w celu umówienia się na przegląd. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i pomóc w doborze odpowiednich usług. Dbamy o to, aby każdy klient czuł się u nas komfortowo i bezpiecznie, dlatego staramy się dostosować do indywidualnych potrzeb naszych klientów.