Elektromechanika Jakub Górski Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów w Mełgwi oferuje kompleksowe usługi związane z przeglądami technicznymi pojazdów oraz serwisem samochodowym. W ramach działalności wykonujemy okresowe badania techniczne, przeglądy... rejestracyjne oraz diagnostykę przednaprawczą i ponaprawczą dla pojazdów do 3,5 T oraz powyżej tej wagi. Nasza oferta obejmuje również serwis maszyn budowlanych i rolniczych, co czyni naszą stację wszechstronnym miejscem dla wszystkich potrzeb związanych z motoryzacją.
W zakresie serwisu samochodowego zajmujemy się wymianą olejów, filtrów, świec zapłonowych, a także elementów zawieszenia i układów kierowniczych. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy dbają o wysoką jakość obsługi oraz uczciwość w podejściu do klientów. Dzięki temu możemy zapewnić, że nie naciągamy naszych klientów na niepotrzebne wydatki, a oferowane usługi są w atrakcyjnych cenach.
Dodatkowo, oferujemy budowę i montaż instalacji chłodniczych oraz klimatyzacyjnych, co jest szczególnie istotne dla przechowywania owoców i warzyw. Posiadamy Certyfikat FGAZ, który uprawnia nas do prowadzenia działalności w zakresie instalacji i serwisowania urządzeń chłodniczych. Nasze usługi są kompleksowe, obejmujące zarówno doradztwo, jak i serwis gwarancyjny oraz pogwarancyjny.