Progress Łódź to firma sprzątająca, która oferuje szeroki zakres usług związanych z opróżnianiem mieszkań oraz sprzątaniem po zmarłych. Nasze usługi obejmują nie tylko czyszczenie mieszkań, ale także likwidację pomieszczeń, dezynfekcję oraz... ozonowanie. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i profesjonalnemu sprzętowi, zapewniamy wysoką jakość usług oraz pełną dyskrecję, co jest szczególnie istotne w przypadku sprzątania po zgonach.
Oferujemy opróżnianie mieszkań w Łodzi oraz okolicznych miejscowościach, takich jak Pabianice, Aleksandrów Łódzki, Zgierz, Rzgów, Konstantynów Łódzki, Bełchatów, Piotrków Trybunalski, Ozorków, Stryków i Głowno. Nasze usługi są dostępne przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co pozwala na elastyczne dopasowanie terminu realizacji do potrzeb klientów. W przypadku sprzątania po zmarłych, zapewniamy pełną dyskrecję oraz profesjonalne podejście do każdej sytuacji.
Dzięki naszym usługom, klienci mogą liczyć na szybkie i skuteczne opróżnianie lokali oraz sprzątanie pomieszczeń. Zwalczamy również szkodniki, takie jak pluskwy i pchły, oferując kompleksową dezynsekcję. Nasze działania obejmują także usuwanie nieprzyjemnych zapachów za pomocą ozonowania, co przyczynia się do poprawy jakości powietrza w pomieszczeniach. Jesteśmy gotowi, aby sprostać wszelkim wyzwaniom związanym z utrzymaniem czystości w domach i lokalach.