Ordo Space to firma, która specjalizuje się w świadczeniu profesjonalnych usług sprzątających. Nasza oferta skierowana jest głównie do klientów biznesowych, takich jak agencje nieruchomości, deweloperzy oraz zarządcy apartamentów na wynajem.... Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, zapewniamy najwyższą jakość usług, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Używamy tylko profesjonalnych środków czystości znanych marek, które są skuteczne i jednocześnie bezpieczne dla zdrowia. Nasz zespół to grupa zaangażowanych specjalistów, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy, co przekłada się na satysfakcję naszych klientów.
W ramach naszych usług oferujemy kompleksową opiekę nad apartamentami na wynajem, zarówno krótkoterminowym, jak i długoterminowym. Współpracujemy z agencjami nieruchomości, zapewniając terminowe i dostosowane do potrzeb serwisy sprzątające. Oferujemy również usługi pralnicze oraz magiel, obejmujące odbiór i dostawę. Nasza oferta zawiera szeroki pakiet usług dodatkowych, takich jak gruntowne doczyszczanie, mycie okien oraz pranie tekstyliów, tapicerek i wykładzin dywanowych.
Dzięki naszemu ubezpieczeniu, klienci mogą być pewni, że ich mienie jest w bezpiecznych rękach. Dążymy do długofalowej współpracy z naszymi klientami, co pozwala nam na budowanie zaufania i satysfakcji. W Ordo Space wierzymy, że porządek to podstawa, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każda przestrzeń, którą sprzątamy, była czysta i zadbana.