Ośrodek Szkoleń Zawodowych "DIAGNO-TEST" Sp. z o.o. to nowoczesna instytucja, która od 1990 roku oferuje kompleksowe szkolenia w zakresie prawa jazdy oraz kursy dokształcające dla kierowców zawodowych. Nasza oferta obejmuje wszystkie kategorie... prawa jazdy, a także szkolenia okresowe, które są niezbędne dla osób pracujących w transporcie. Dodatkowo, prowadzimy kursy związane z obsługą maszyn budowlanych, takich jak koparki, ładowarki czy walce drogowe, co pozwala na zdobycie cennych kwalifikacji na rynku pracy.
W DIAGNO-TEST dostosowujemy nasze programy szkoleniowe do potrzeb klientów, co sprawia, że nasza oferta jest stale aktualizowana i rozszerzana. Posiadamy nowoczesny tabor samochodowy oraz dobrze wyposażone sale wykładowe, co zapewnia komfort i efektywność nauki. Nasza kadra to doświadczeni instruktorzy, którzy dbają o wysoki standard kształcenia. Oferujemy również usługi związane z badaniami lekarskimi i psychologicznymi, co umożliwia przeprowadzenie wszystkich niezbędnych formalności w jednym miejscu.
Dzięki współpracy z instytucjami unijnymi, oferujemy dofinansowania dla osób prywatnych oraz przedsiębiorców, co czyni nasze szkolenia dostępnymi dla szerszego grona odbiorców. Nasze certyfikaty i akredytacje potwierdzają jakość świadczonych usług oraz nasze zaangażowanie w rozwój zawodowy uczestników szkoleń.