Jeśli szukasz miejsca na odpoczynek o każdej porze roku, "Gwiazda Kaszub" to idealny wybór dla Ciebie i Twojej rodziny. Nasz ośrodek wypoczynkowy znajduje się w Chmielnie, w sercu Szwajcarii Kaszubskiej, tuż nad brzegiem jeziora Kłodno. Oferujemy... komfortowe, całoroczne domki o nowoczesnej architekturze, które zapewniają wygodę i intymność. Wokół znajduje się wiele atrakcji, takich jak lasy, wzgórza i szlaki turystyczne, co czyni naszą lokalizację doskonałą bazą do odkrywania uroków Kaszub.
Nasze domki są przyjazne dla rodzin z dziećmi oraz dla osób podróżujących ze zwierzętami. Każdy domek jest w pełni wyposażony, co pozwala na komfortowy wypoczynek. Dodatkowo, w planach mamy budowę restauracji, aby nasi goście mogli w pełni cieszyć się lokalnymi smakami. "Gwiazda Kaszub" to miejsce, gdzie możesz spędzić niezapomniane chwile w gronie najbliższych, korzystając z uroków natury oraz licznych atrakcji, które oferuje region.
Zachęcamy do rezerwacji pobytu i odkrycia, jak piękne widoki oraz ciepła atmosfera czekają na Ciebie w naszym ośrodku. Jesteśmy przekonani, że spędzisz u nas czas, który na długo pozostanie w Twojej pamięci.