Ośrodek Wypoczynkowy nad Jeziorem Nyskim, zlokalizowany w Skorochowie przy ul. Orzechowej 21, to idealne miejsce na rodzinne wakacje oraz weekendowy wypoczynek. Oferujemy komfortowe zakwaterowanie w czterech domkach letniskowych, które dysponują... apartamentami z aneksami kuchennymi i łazienkami. Nasz ośrodek jest otwarty w sezonie letnim, od czerwca do września, co czyni go doskonałym miejscem na letni relaks nad jeziorem. W otoczeniu bujnej zieleni, nasi goście mogą cieszyć się ciszą i spokojem, a także korzystać z licznych atrakcji dostępnych na terenie ośrodka.
Dla rodzin z dziećmi przygotowaliśmy wiele atrakcji, w tym plac zabaw oraz możliwość aktywnego wypoczynku. Oferujemy również różnorodne udogodnienia, takie jak kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów, bilard oraz mini siłownia. Nasze apartamenty są w pełni wyposażone, co zapewnia komfortowy pobyt. Dodatkowo, teren ośrodka jest ogrodzony, monitorowany i strzeżony, co gwarantuje bezpieczeństwo naszych gości. W lipcu i sierpniu dostępne jest strzeżone kąpielisko, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Jezioro Nyskie to raj dla wędkarzy oraz miłośników sportów wodnych, takich jak żeglarstwo czy windsurfing. Oferujemy również możliwość wynajęcia kajaków i rowerów wodnych, co pozwala na aktywne spędzanie czasu na świeżym powietrzu. Nasz ośrodek to doskonałe miejsce na organizację imprez integracyjnych oraz firmowych, zapewniając odpowiednie zaplecze i atmosferę do niezapomnianego wypoczynku.