Oferujemy szeroki asortyment kas fiskalnych, drukarek fiskalnych oraz wag sklepowych, które są niezbędne w codziennej działalności handlowej. Nasze produkty pochodzą od renomowanych producentów, takich jak Posnet, Novitus, Elzab, Emar i wielu
innych. Dzięki różnorodności modeli, jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby zarówno małych, mobilnych punktów sprzedaży, jak i większych, stacjonarnych sklepów. Nasze kasy fiskalne dostępne są w wersjach online oraz offline, co pozwala na elastyczne dostosowanie do wymagań klientów.
W naszej ofercie znajdują się również drukarki fiskalne, które charakteryzują się wysoką jakością wydruku oraz niezawodnością. Oferujemy modele zarówno online, jak i offline, co umożliwia ich zastosowanie w różnych warunkach. Dodatkowo, posiadamy szeroki wybór wag sklepowych, które są idealne do precyzyjnego ważenia produktów. Nasze wagi są dostępne w wersjach kalkulacyjnych oraz etykietujących, co sprawia, że są wszechstronnym narzędziem w każdym sklepie.
Zapewniamy również akcesoria, takie jak metkownice, skanery kodów kreskowych oraz szuflady kasowe, które wspierają codzienną pracę w punktach sprzedaży. Nasza firma oferuje bezpłatną dostawę oraz instalację na terenie Warszawy i okolic, a także pomoc techniczną 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Dzięki temu nasi klienci mogą liczyć na kompleksową obsługę oraz wsparcie na każdym etapie współpracy.