Owadek to firma z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży DDD, specjalizująca się w dezynsekcji, deratyzacji i dezynfekcji. Nasze usługi są skierowane do klientów indywidualnych, firm, wspólnot oraz instytucji publicznych. Zajmujemy się skutecznym
zwalczaniem szkodników, takich jak owady, gryzonie oraz niebezpieczne drobnoustroje. Nasze podejście opiera się na rzetelnej ocenie sytuacji oraz doborze odpowiednich metod działania, co zapewnia wysoką skuteczność i bezpieczeństwo naszych usług.
W ramach naszej oferty wykonujemy różnorodne zabiegi, w tym dezynsekcję, która ma na celu eliminację szkodliwych owadów oraz ich larw. Oferujemy również dezynfekcję, która niszczy niebezpieczne dla zdrowia bakterie i wirusy. Nasza deratyzacja skutecznie zwalcza gryzonie, a także zabezpiecza obiekty przed ich nawrotem. Dodatkowo, zajmujemy się odławianiem dzikich zwierząt oraz sprzątaniem po zmarłych, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do różnych potrzeb klientów.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, nasze usługi są dostosowane do specyfiki problemu oraz warunków panujących w danym obiekcie. Działamy głównie na terenie województwa śląskiego, obsługując zarówno większe miasta, jak i mniejsze miejscowości. Jesteśmy dostępni 7 dni w tygodniu, co pozwala nam na szybką reakcję w nagłych przypadkach.