Działamy w branży informatycznej od 2008 roku, oferując kompleksowe usługi w zakresie serwisu komputerowego oraz sprzedaży sprzętu komputerowego. Nasza firma, KARO.PC.PL, z siedzibą w Kole, stawia na jakość i bezpieczeństwo, unikając półśrodków w
realizacji zadań. Wierzymy, że solidne podejście do obsługi klienta oraz dbałość o szczegóły są kluczowe w budowaniu długotrwałych relacji z naszymi klientami.
W ofercie posiadamy szeroki wachlarz usług, w tym administrację IT, projektowanie i wykonanie sieci komputerowych oraz sprzedaż sprzętu i materiałów eksploatacyjnych. Nasze usługi obejmują również montaż okablowania strukturalnego oraz konfigurację elementów aktywnych sieci. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszego zespołu, jesteśmy w stanie dostarczyć rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, zapewniając jednocześnie serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.
Naszym celem jest nie tylko dostarczenie sprzętu, ale także wsparcie w zakresie obsługi wdrożonych systemów. Oferujemy przeszkolenie personelu, co pozwala na efektywne wykorzystanie dostarczonych rozwiązań. Jesteśmy otwarci na współpracę z firmami oraz osobami prywatnymi, zapewniając profesjonalną obsługę oraz doradztwo na każdym etapie realizacji zlecenia.