Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Handlowo - Usługowe „MAD-COMPUTER” Małgorzata Duś to firma z kilkuletnią tradycją, która stanowi ważne centrum handlowo-usługowe w Koniecpolu, Włoszczowej oraz okolicznych miejscowościach. Wysoka jakość oferowanych... produktów oraz świadczonych usług znajduje odzwierciedlenie wśród zadowolonych klientów, którzy polecają nas swoim znajomym i rodzinie. Nasza firma prowadzi obecnie dwa punkty handlowe, jeden w Koniecpolu, a drugi we Włoszczowie, gdzie oferujemy szeroki wachlarz usług informatycznych.
Oferujemy sprzedaż i serwis sprzętu komputerowego, a także szkolenia w zakresie oprogramowania, w tym programów PC-Market i Subiekt. Nasze usługi obejmują serwis komputerów stacjonarnych i laptopów, w tym wymianę podzespołów, naprawę układów graficznych oraz odzyskiwanie danych. Dodatkowo zajmujemy się instalacją i konfiguracją systemów alarmowych oraz monitoringu, co zapewnia naszym klientom bezpieczeństwo.
Jesteśmy autoryzowanym dealerem kas fiskalnych marek POSNET i FAREX, co pozwala nam na świadczenie kompleksowych usług związanych z ich sprzedażą oraz serwisowaniem. Nasza oferta obejmuje również usługi kserograficzne, takie jak drukowanie, skanowanie oraz laminowanie, co czyni naszą firmę wszechstronnym partnerem w zakresie usług informatycznych.