Pan Laweta to firma oferująca profesjonalną pomoc drogową oraz holowanie pojazdów 24 godziny na dobę. Nasze usługi obejmują szybkie i bezpieczne holowanie samochodów osobowych, dostawczych oraz motocykli. Działamy na terenie Szczecina i okolic,... zapewniając rzetelną obsługę oraz konkurencyjne ceny. W przypadku awarii, kolizji czy wypadków, jesteśmy gotowi do szybkiej reakcji, co czyni nas idealnym partnerem w trudnych sytuacjach na drodze.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym transport maszyn i towarów, dostawę paliwa, wymianę kół oraz diagnostykę komputerową na drodze. Nasza flota nowoczesnych lawet jest przystosowana do przewozu różnorodnych pojazdów, w tym tych, które nie mogą poruszać się o własnych siłach. Dzięki doświadczeniu w branży, gwarantujemy bezpieczeństwo i terminowość w realizacji zleceń, co jest kluczowe w przypadku transportu międzynarodowego.
Nasza oferta obejmuje również pomoc drogową w rejonie granicy polsko-niemieckiej, co jest szczególnie istotne dla kierowców podróżujących między tymi krajami. Dzięki licencjom na transport krajowy i międzynarodowy, możemy zapewnić pełne ubezpieczenie przewożonych pojazdów oraz profesjonalną obsługę na każdym etapie współpracy. Jesteśmy dostępni 24/7, co pozwala nam na szybką reakcję w każdej sytuacji awaryjnej.