PawiSerwis to nieautoryzowany, pogwarancyjny serwis specjalizujący się w naprawie konsol i kontrolerów, takich jak PS4, PS5 oraz Xbox. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym wymianę gniazd HDMI i USB, czyszczenie oraz konserwację sprzętu. Nasza
oferta obejmuje również naprawę padów, eliminację problemów z dryfem analogów oraz modyfikacje kontrolerów, które dostosowujemy do indywidualnych potrzeb graczy.
Naszym priorytetem jest szybka diagnoza oraz solidna naprawa. Zazwyczaj realizujemy usługi w ciągu 24-72 godzin od momentu dostarczenia sprzętu. Gwarantujemy użycie sprawdzonych części premium, co zapewnia długotrwałe efekty napraw. Dzięki transparentnemu procesowi, klienci otrzymują jasną wycenę przed rozpoczęciem prac, co eliminuje nieprzyjemne niespodzianki.
Działamy lokalnie oraz wysyłkowo, co oznacza, że możemy obsłużyć klientów z całej Polski. Wystarczy zgłosić problem przez formularz na stronie, a my zajmiemy się resztą. Nasze doświadczenie oraz profesjonalne podejście do napraw sprawiają, że jesteśmy zaufanym wyborem dla każdego, kto potrzebuje wsparcia w zakresie serwisu konsol i kontrolerów.