PC-PUNKT to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje szeroki zakres usług informatycznych w Środzie Wlkp. Nasza oferta obejmuje naprawę komputerów stacjonarnych oraz laptopów, a także modernizację sprzętu komputerowego. Dzięki szybkiemu... dojazdowi do klienta, jesteśmy w stanie szybko zareagować na zgłoszenia awarii, co pozwala zaoszczędzić czas i zminimalizować stres związany z transportem sprzętu do serwisu.
W ramach naszych usług zajmujemy się również usuwaniem wirusów, instalacją oprogramowania oraz administracją sieci komputerowych. Oferujemy opiekę informatyczną dla firm, co pozwala na stałe wsparcie w zakresie IT. Nasze doświadczenie w odzyskiwaniu danych z dysków twardych sprawia, że jesteśmy w stanie pomóc w trudnych sytuacjach, gdy utracone dane są dla Ciebie niezwykle ważne.
Naszym priorytetem jest zadowolenie klientów, dlatego wszystkie naprawy wykonujemy na miejscu, co znacząco przyspiesza proces. W przypadku bardziej skomplikowanych problemów, możemy zabrać niesprawny sprzęt do naszego serwisu, a po naprawie dostarczyć go z powrotem. Zadzwoń do nas i przekonaj się, jak szybko znajdziemy rozwiązanie Twojego problemu.