Firma PC System, założona w Kaliszu w 2001 roku, specjalizuje się w integracji systemów komputerowych. Oferujemy szeroki asortyment sprzętu komputerowego, w tym komputery, notebooki, laptopy, tablety oraz drukarki, które są dostosowane do potrzeb
zarówno firm, jak i osób prywatnych. Nasza oferta obejmuje również usługi związane z budową sieci komputerowych, zarówno okablowanych, jak i bezprzewodowych, co pozwala na efektywne zarządzanie infrastrukturą IT.
Współpracujemy z wiodącymi dystrybutorami w Polsce, co pozwala nam na dostarczanie wysokiej jakości produktów oraz oprogramowania. Jesteśmy partnerem firmy InsERT, co umożliwia nam oferowanie nowoczesnych rozwiązań do zarządzania firmami, takich jak Subiekt nexo, Rewizor nexo oraz Rachmistrz nexo. Nasze oprogramowanie wspiera obsługę sprzedaży, księgowości oraz kadry i płace, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do różnych branż.
Dodatkowo, zajmujemy się instalacją urządzeń fiskalnych oraz projektowaniem i wykonawstwem stron internetowych. Nasze doświadczenie oraz zaangażowanie w rozwój technologii komputerowej sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i produktów, które pomogą w efektywnym prowadzeniu działalności gospodarczej.