PC FY to firma oferująca kompleksowe usługi informatyczne, która działa na rynku od 10 lat. Specjalizujemy się w szybkiej diagnostyce oraz naprawie komputerów i laptopów, zapewniając wsparcie IT dla firm oraz klientów indywidualnych. Nasze usługi... obejmują m.in. przyspieszanie komputerów, usuwanie niechcianych programów i wirusów, a także składanie, czyszczenie i wymianę części. Dzięki bezpłatnej diagnozie oraz gwarancji po wykonaniu usługi, nasi klienci mogą czuć się pewnie, korzystając z naszych rozwiązań.
Oferujemy również pomoc zdalną oraz naprawy na miejscu, co sprawia, że jesteśmy elastyczni i dostosowujemy się do potrzeb naszych klientów. Nasza lokalizacja we Wrocławiu pozwala nam na szybki dojazd do klientów w całym mieście i okolicach. Wspieramy firmy w zakresie instalacji programów, konfiguracji sieci oraz tworzenia prostych stron internetowych. Dodatkowo, zajmujemy się tworzeniem kopii zapasowych i odzyskiwaniem danych, co jest kluczowe w dzisiejszym świecie technologii.
Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług informatycznych, które przyczyniają się do zwiększenia efektywności i bezpieczeństwa pracy naszych klientów. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom.