PCserwis24 to mobilny serwis komputerowy, który oferuje kompleksowe usługi informatyczne na terenie Krakowa i okolic. Nasza firma powstała w 2017 roku i od tego czasu zrealizowaliśmy już ponad 9000 zleceń, co potwierdza naszą skuteczność i... profesjonalizm. Specjalizujemy się w naprawie komputerów stacjonarnych oraz laptopów, a także w odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci przenośnych. Nasze usługi są dostępne w dogodnych dla klienta terminach, co sprawia, że jesteśmy elastyczni i dostosowujemy się do potrzeb naszych klientów.
W PCserwis24 zapewniamy szybką i skuteczną pomoc komputerową bezpośrednio u klienta. Nie zabieramy sprzętu do serwisu, co oznacza, że wszystkie naprawy i usługi wykonujemy na miejscu, co znacznie oszczędza czas. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są w stanie zdiagnozować i naprawić problemy z systemem operacyjnym, oprogramowaniem oraz sprzętem komputerowym. Dzięki temu klienci mają pełną kontrolę nad procesem naprawy, co zwiększa ich poczucie bezpieczeństwa.
Nasza oferta obejmuje również instalację i konfigurację oprogramowania, czyszczenie układów chłodzenia, a także doradztwo informatyczne. Jesteśmy dostępni przez sześć dni w tygodniu, co pozwala nam na szybką reakcję na zgłoszenia i elastyczne ustalanie terminów wizyt. Wybierając PCserwis24, klienci mogą liczyć na profesjonalną obsługę oraz wysoką jakość świadczonych usług.