W PK Europe specjalizujemy się w mobilnym serwisie samochodów ciężarowych marki DAF. Nasze wieloletnie doświadczenie w transporcie międzynarodowym pozwala nam zrozumieć, jak kluczowy jest czas dla przewoźników. Dlatego naszym priorytetem jest... szybki powrót Twojego pojazdu na trasę. Oferujemy kompleksowe naprawy w miejscu awarii, działając na terenie całej Polski i Europy. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi oraz wykwalifikowanemu zespołowi mechaników, gwarantujemy najwyższą jakość usług, niezależnie od miejsca i warunków. Wybierając nasze usługi spoza Polski, możesz liczyć na brak VAT-u w rozliczeniach, co dodatkowo obniża koszty naprawy.
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym diagnostykę komputerową, kalibrację na miejscu, wymianę zaworów, naprawę układu hamulcowego oraz serwis systemów Ad-Blue, EGR, DPF. Naszym celem jest minimalizowanie przestojów i zapewnienie, że Twoje ciężarówki są gotowe do dalszej trasy tak szybko, jak to możliwe. Działamy z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem, aby sprostać wymaganiom naszych klientów. Zaufaj PK Europe i przekonaj się, że szybka i niezawodna naprawa jest możliwa nawet w najbardziej nieprzewidzianych sytuacjach.
W PK Europe oferujemy również indywidualne podejście do każdego zlecenia, co pozwala nam dostosować się do specyficznych potrzeb naszych klientów. Nasze usługi są dostępne 24/7, co zapewnia ciągłość Twojego biznesu. Wybierając nas, zyskujesz pewność, że Twoje pojazdy są w rękach ekspertów, gotowych do działania w każdej chwili.