Firma Perfekt Brokers, z siedzibą w Warszawie, to zespół wykwalifikowanych specjalistów, którzy z pasją pomagają klientom w doborze najkorzystniejszych ubezpieczeń. Dzięki współpracy z 26 Towarzystwami Ubezpieczeniowymi, oferujemy najlepsze ceny... na polskim rynku. Nasze doświadczenie oraz bezpośrednie umowy z ubezpieczycielami pozwalają nam na negocjowanie atrakcyjnych warunków dla naszych klientów. Jesteśmy przekonani, że każdy znajdzie u nas ofertę dopasowaną do swoich potrzeb.
Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz ubezpieczeń, w tym ubezpieczenia mieszkań i domów, komunikacyjne, dla firm oraz na życie. Dzięki starannej analizie potrzeb klienta, jesteśmy w stanie przedstawić kilka najciekawszych możliwości do wyboru, informując jednocześnie o zaletach i wadach poszczególnych ofert. Oferujemy również darmowe doradztwo, które ma na celu ułatwienie procesu wyboru odpowiedniego ubezpieczenia.
Dodatkowo, zapewniamy pomoc w zakresie likwidacji szkód, co czyni naszą obsługę kompleksową. Klienci mogą liczyć na naszą pomoc na każdym etapie, a dojazd do klienta na terenie Warszawy i okolic jest bezpłatny. Nasza elastyczność oraz zaangażowanie w obsługę klienta sprawiają, że jesteśmy liderem w branży ubezpieczeniowej.