PETROLCOM to hurtownia oferująca szeroki asortyment olejów dla przemysłu oraz motoryzacji. W naszej ofercie znajdziesz oleje hydrauliczne, przekładniowe, do silników gazowych, sprężarkowe oraz maszynowe, które zapewniają maksymalną ochronę i... wydajność. Oferujemy produkty renomowanych marek, takich jak MOL, które spełniają najwyższe standardy jakości. Nasze oleje charakteryzują się doskonałą odpornością na wysokie ciśnienie, co sprawia, że są idealne do wymagających warunków pracy. Dzięki nowoczesnym dodatkom uszlachetniającym, nasze oleje wydłużają żywotność sprzętu i zmniejszają koszty konserwacji.
W hurtowni PETROLCOM znajdziesz również smary plastyczne oraz ciecze obróbcze, które są niezbędne w przemyśle i rolnictwie. Oferujemy smary o wysokiej odporności na obciążenia i temperatury, które skutecznie redukują tarcie i zapobiegają zużyciu. Nasze ciecze obróbcze zapewniają doskonałe smarowanie i chłodzenie narzędzi, co zwiększa ich żywotność. Dzięki szybkiemu dostępowi do produktów oraz profesjonalnej obsłudze, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom naszych klientów.
Zachęcamy do kontaktu z nami, aby dobrać odpowiednie produkty do Twoich potrzeb. Nasza hurtownia to gwarancja jakości, konkurencyjnych cen oraz szybkiej realizacji zamówień.