Firma PComputer z siedzibą w Szczecinku oferuje szeroki asortyment komputerów stacjonarnych, laptopów oraz sprzętu peryferyjnego. Nasza oferta obejmuje zarówno nowe, jak i poleasingowe urządzenia, które są starannie testowane przed sprzedażą.... Dzięki temu klienci mogą mieć pewność, że otrzymują sprzęt w doskonałym stanie technicznym. Oferujemy również możliwość modernizacji komputerów, co pozwala na dostosowanie ich do indywidualnych potrzeb użytkowników.
W PComputer szczególną uwagę przykładamy do obsługi klientów instytucjonalnych, w tym szkół i placówek edukacyjnych. Proponujemy specjalne pakiety, które zawierają zestawy multimedialne oraz komputery, wspierające realizację programów nauczania. Nasza firma zapewnia także kompleksowe usługi serwisowe, w tym naprawy sprzętu oraz wsparcie techniczne, co czyni nas wiarygodnym partnerem w dziedzinie IT.
Dodatkowo, oferujemy systemy monitoringu, które zwiększają bezpieczeństwo zarówno w domach, jak i w firmach. Nasze instalacje są oparte na nowoczesnych technologiach, co pozwala na zdalny podgląd obiektów przez całą dobę. Dzięki doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie dostarczyć rozwiązania, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.