PHU Tadex S.C. to firma rodzinna, która działa na warszawskim rynku od 1975 roku. Specjalizujemy się w sprzedaży opon i felg oraz w kompleksowej obsłudze ogumienia. Nasz serwis jest wyposażony w nowoczesne urządzenia, które pozwalają na obsługę... opon każdego rodzaju, w tym niskoprofilowych i run flat. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz szerokiej wiedzy, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom naszych klientów, oferując usługi na najwyższym poziomie.
W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wachlarz usług, w tym naprawę opon, wymianę opon oraz prostowanie felg stalowych i aluminiowych. Oferujemy również renowację felg, która obejmuje piaskowanie i malowanie proszkowe. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz możliwość sprowadzenia opon na zamówienie w ciągu jednego dnia. Nasz zespół składa się z doskonale przygotowanych specjalistów, którzy dbają o zadowolenie każdego klienta.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług wulkanizacyjnych, które są dostępne od poniedziałku do soboty. Akceptujemy płatności kartą, co ułatwia zakupy. Nasza lokalizacja w Warszawie przy ul. Ostrobramskiej 38b jest dogodna dla wszystkich mieszkańców stolicy. Jesteśmy do Państwa dyspozycji, aby zapewnić kompleksową obsługę ogumienia oraz fachowe doradztwo.