Sklep komputerowy TRIO, z siedzibą w Opolu, oferuje szeroki asortyment sprzętu komputerowego oraz usługi serwisowe. W naszej ofercie znajdziesz laptopy, komputery stacjonarne, drukarki oraz oprogramowanie. Jako autoryzowany sprzedawca edukacyjny,
zapewniamy atrakcyjne ceny dla instytucji edukacyjnych oraz klientów indywidualnych. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy chętnie pomogą w doborze odpowiedniego sprzętu oraz udzielą fachowych porad.
Oferujemy również usługi naprawy i diagnostyki komputerów oraz notebooków. Nasz serwis zajmuje się modernizacją sprzętu, instalacją oprogramowania oraz usuwaniem złośliwego oprogramowania. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie rozwiązać problemy z Twoim sprzętem. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz konkurencyjne ceny, co sprawia, że jesteśmy jednym z wiodących sklepów komputerowych w regionie.
W TRIO dbamy o zadowolenie naszych klientów, dlatego regularnie organizujemy promocje oraz wprowadzamy nowości do naszej oferty. Zachęcamy do odwiedzenia naszego sklepu stacjonarnego lub strony internetowej, gdzie znajdziesz aktualne informacje o dostępnych produktach oraz usługach. Nasze godziny otwarcia to poniedziałek-piątek od 10:00 do 17:00, a w weekendy jesteśmy nieczynni.