Firma Piecom to zespół doświadczonych ekspertów IT, którzy wspierają przedsiębiorstwa w osiąganiu cyfrowej transformacji. Specjalizujemy się w szeroko pojętych usługach informatycznych, dostarczając nowoczesne rozwiązania technologiczne... dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasza oferta obejmuje pełne wsparcie IT – od doradztwa, poprzez implementację rozwiązań, po ich utrzymanie i optymalizację. Dzięki naszemu zaangażowaniu, wiedzy i elastyczności, jesteśmy w stanie dostarczać usługi na najwyższym poziomie, pomagając firmom zwiększać efektywność, bezpieczeństwo oraz konkurencyjność na rynku.
W zakresie infrastruktury IT oferujemy projektowanie, wdrażanie oraz zarządzanie systemami, co zapewnia stabilność i bezpieczeństwo. Nasze usługi obejmują również migrację danych, integrację z chmurą oraz implementację rozwiązań backupowych. Dzięki temu, klienci mogą skupić się na swoim biznesie, mając pewność, że ich infrastruktura IT jest w dobrych rękach.
W obszarze cyberbezpieczeństwa zapewniamy audyty bezpieczeństwa oraz testy penetracyjne, co pozwala na identyfikację i eliminację potencjalnych zagrożeń. Nasze podejście do zarządzania usługami IT (ITSM) zgodne jest z najlepszymi praktykami ITIL, co umożliwia efektywne zarządzanie incydentami i problemami. Piecom to partner, który pomoże wprowadzić Twoją firmę w erę nowoczesnych technologii.