Catering dietetyczny 5PD oferuje różnorodne diety pudełkowe, które dostosowane są do indywidualnych potrzeb klientów. W naszej ofercie znajduje się 17 programów dietetycznych, w tym diety takie jak Basic, Sport, Fit, Active, Keto, FODMAP, LOW IG
oraz wiele innych. Każdego dnia klienci mogą wybierać spośród 30 różnych dań, co pozwala na elastyczność i dostosowanie posiłków do własnych preferencji. Nasze diety są nie tylko zdrowe, ale także smaczne i estetycznie podane, co sprawia, że każdy posiłek staje się przyjemnością.
Dzięki bezkontaktowej dostawie, nasze posiłki docierają do ponad 5000 miejscowości w Polsce, co czyni naszą ofertę dostępną dla szerokiego grona odbiorców. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami, co gwarantuje świeżość i jakość składników. Nasz zespół kucharzy dba o to, aby każde danie było nie tylko zdrowe, ale także pełne smaku. Klienci mogą korzystać z aplikacji mobilnej, która umożliwia zarządzanie dietą oraz zmianę dań w prosty sposób.
Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty, aby przekonać się, jak łatwo można zadbać o zdrowe odżywianie. Nasze diety są idealnym rozwiązaniem dla osób, które chcą schudnąć, poprawić swoje samopoczucie lub po prostu cieszyć się smacznymi posiłkami bez konieczności gotowania.