Firma A.M.S. Centrum, działająca od 1999 roku, specjalizuje się w dostarczaniu części samochodowych dla flot dostawczych. Oferujemy szeroki asortyment, w tym akumulatory, oleje, smary, filtry, paski, świece, klucze, linki oraz półosie. Nasza
oferta obejmuje zarówno części eksploatacyjne, jak i karoseryjne, co czyni nas idealnym partnerem dla małych i dużych firm transportowych.
Dzięki nowoczesnemu systemowi informatycznemu, jesteśmy w stanie prowadzić ewidencję sprzedaży części do każdego samochodu indywidualnie. Posiadamy duże doświadczenie oraz dostęp do informacji technicznych od producentów części, co pozwala nam na ograniczenie kosztów napraw dla naszych klientów. Nasz magazyn jest stale rozbudowywany, co umożliwia nam dostarczanie części dostępnych od ręki.
W przypadku braku danej pozycji na magazynie, jesteśmy w stanie sprowadzić ją w ciągu 24 godzin. Nasz młody zespół jest otwarty na nowe wyzwania, jakie stawia przed nami rosnący rynek samochodów dostawczych. Zapraszamy do współpracy właścicieli firm transportowych, dla których kluczowe są dobra cena, profesjonalizm oraz uczciwość biznesowa.