ABC KIDS’ CLUB to wyjątkowa szkoła językowa w Białymstoku, oferująca kursy języka angielskiego dla dzieci w wieku od 2 do 12 lat. Nasze zajęcia są prowadzone w kreatywny sposób, co pozwala dzieciom na zdobywanie wiedzy w atmosferze zabawy. W ABC... KIDS’ CLUB stawiamy na rozwój umiejętności językowych, manualnych oraz poznawczych, co sprawia, że każde dziecko może odkryć swoje pasje i talenty. Nasi doświadczeni lektorzy stosują nowoczesne metody nauczania, takie jak TPR (Total Physical Response), co angażuje wszystkie zmysły i ułatwia przyswajanie języka.
W ofercie naszej szkoły znajdują się kursy dostosowane do różnych grup wiekowych, a także warsztaty edukacyjne, które rozwijają kreatywność i umiejętności manualne. Zajęcia odbywają się w formie stacjonarnej, hybrydowej oraz online, co daje rodzicom elastyczność w wyborze najlepszego rozwiązania dla ich dzieci. Naszym celem jest nie tylko nauka języka, ale także rozwijanie zainteresowań i pasji młodych ludzi, co czyni naszą ofertę unikalną na rynku.
ABC KIDS’ CLUB to miejsce, gdzie dzieci uczą się języka angielskiego w sposób naturalny i bezstresowy. Dzięki zabawom i interaktywnym zajęciom, dzieci szybko oswajają się z językiem, co przekłada się na ich pewność siebie w komunikacji. Wierzymy, że nauka języków obcych powinna być przyjemnością, a nie obowiązkiem, dlatego staramy się tworzyć przyjazną i inspirującą atmosferę dla wszystkich naszych uczniów.