Agencja ubezpieczeniowa ABC Polisa została założona w 2013 roku z myślą o dostarczaniu najwyższej jakości usług ubezpieczeniowych. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz produktów, w tym ubezpieczenia na życie, majątkowe, OC/AC oraz ubezpieczenia... dla firm. Początkowo działalność koncentrowała się na Białymstoku, jednak z biegiem lat rozszerzyliśmy naszą działalność na inne województwa, co pozwoliło nam na obsługę tysięcy klientów rocznie.
Naszym priorytetem jest zadowolenie klienta, dlatego nie tylko pomagamy w wyborze odpowiedniej polisy, ale również wspieramy naszych klientów w momencie wystąpienia szkody. Dzięki współpracy z wieloma firmami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie zaproponować najkorzystniejsze rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb. Klienci cenią nas za profesjonalizm oraz zaangażowanie, co potwierdza wysoki wskaźnik poleceń naszych usług.
W ABC Polisa wierzymy, że klucz do sukcesu tkwi w relacjach z klientami. Dlatego zapraszamy do naszych biur, gdzie przy filiżance kawy chętnie poznamy Twoje potrzeby i pomożemy w wyborze najlepszego ubezpieczenia. Nasza oferta jest elastyczna i dostosowana do zmieniających się potrzeb rynku, co czyni nas jednym z liderów w branży ubezpieczeniowej.