ABC TRENINGU to nowoczesna siłownia w Zielonej Górze, która oferuje innowacyjny system treningowy Milon. Dzięki temu sprzętowi, treningi są o 30% bardziej efektywne w porównaniu do tradycyjnych siłowni. Nasza oferta łączy trening siłowy i... wytrzymałościowy w formie obwodów interwałowych, co pozwala na szybkie osiąganie zamierzonych celów. Każdy trening trwa zaledwie 35 minut, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla osób z napiętym harmonogramem.
W ABC TRENINGU stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Nasza kadra składa się z wykwalifikowanych trenerów, którzy monitorują postępy i dostosowują obciążenia do Twoich potrzeb. Dzięki inteligentnym maszynom, które zapamiętują ustawienia, nie musisz się martwić o techniczne aspekty treningu. Wystarczy, że przyłożysz swoją kartę do czytnika, a sprzęt automatycznie dostosuje się do Twoich parametrów.
Nasza siłownia jest dostępna dla każdego, niezależnie od poziomu zaawansowania. Oferujemy również treningi dla osób po urazach oraz seniorów, co czyni naszą ofertę wyjątkową. Zapisz się na darmowy trening wprowadzający i przekonaj się, jak łatwo można osiągnąć wymarzone rezultaty w krótkim czasie.