ABEL IT to firma, która od 2020 roku dostarcza kompleksowe rozwiązania informatyczne oraz usługi szkoleniowe dla firm i klientów indywidualnych. Naszym celem jest budowanie długotrwałych relacji z klientami, opartych na zaufaniu, uczciwości i... wysokiej jakości świadczonych usług. Wspieramy lokalny rozwój, wierząc, że innowacje są kluczem do postępu w regionie. Nasza oferta obejmuje profesjonalne szkolenia z zakresu technologii informacyjnych, programowania oraz bezpieczeństwa informacji.
W ramach naszej działalności prowadzimy Akademię Programowania DMT, gdzie kształcimy przyszłych Junior Java Developerów oraz Testerów. Oferujemy również audyty IT, które pomagają w identyfikacji luk w systemach oraz ocenie zgodności z obowiązującymi standardami, takimi jak RODO czy ISO/IEC 27001. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne wdrażanie rozwiązań IT.
Dodatkowo, angażujemy się w projekty edukacyjne dla młodzieży, oferując korepetycje z matematyki, fizyki, informatyki oraz języka angielskiego. Nasze zajęcia prowadzą doświadczeni nauczyciele, a programy są dostosowane do wymagań uczniów. Wspieramy również młodych twórców technologicznych, oferując mentoring, inkubatory pomysłów oraz dostęp do nowoczesnych narzędzi i technologii.