Firma ACTIVE to zespół specjalistów z 15-letnim doświadczeniem w branży, oferujący kompleksowe usługi instalacyjne w zakresie klimatyzacji, rekuperacji oraz instalacji hydraulicznych. Nasza oferta obejmuje projektowanie, montaż oraz serwis... systemów klimatyzacyjnych, które zapewniają komfort i świeżość powietrza w pomieszczeniach. Działamy na terenie całej Polski, obsługując zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Gwarantujemy wysoką jakość usług, a na wszystkie nasze instalacje udzielamy od 3 do 5 lat gwarancji.
W zakresie klimatyzacji oferujemy montaż systemów kasetonowych, kanałowych, przysufitowych oraz przypodłogowych. Nasze usługi obejmują również modernizację istniejących instalacji, ich naprawę oraz serwis. Dbamy o to, aby każdy klient był w pełni zadowolony z naszych usług, dlatego wszystkie realizacje wykonujemy osobiście, co pozwala nam na zapewnienie najwyższej jakości.
Rekuperacja to kolejny obszar naszej działalności, który zapewnia optymalną wentylację z odzyskiem ciepła. Dzięki naszym systemom rekuperacji, klienci mogą cieszyć się świeżym powietrzem oraz oszczędnościami na kosztach ogrzewania. Nasze usługi obejmują montaż, modernizację oraz serwis instalacji rekuperacyjnych, co pozwala na utrzymanie zdrowego i komfortowego klimatu w każdym pomieszczeniu.