Firma AD-Elka Zarządzanie Nieruchomościami, prowadzona przez Elżbietę Burligę, to rodzinna działalność z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w zarządzaniu nieruchomościami. Specjalizujemy się w obszarze Bytomia, Katowic, Zabrza i Chorzowa,
oferując kompleksowe usługi zarządzania dla wspólnot mieszkaniowych oraz nieruchomości prywatnych. Nasza oferta obejmuje ścisłą współpracę z zarządami wspólnot, co pozwala na efektywne zarządzanie finansami oraz planowanie remontów. Dzięki wykwalifikowanej kadrze, w tym licencjonowanej księgowej, zapewniamy rzetelną obsługę księgową oraz doradztwo prawne.
W ramach naszych usług zajmujemy się również prowadzeniem ksiąg rachunkowych, co jest kluczowe dla transparentności finansowej wspólnot. Oferujemy monitoring wpłat oraz egzekwowanie należności, co pozwala na utrzymanie stabilności finansowej. Dodatkowo, organizujemy przeglądy techniczne oraz zwołujemy zebrania, co sprzyja aktywnemu uczestnictwu mieszkańców w zarządzaniu ich nieruchomościami.
Nasza firma dba o utrzymanie czystości i porządku w zarządzanych obiektach, a także wykonuje drobne naprawy konserwatorskie. Dzięki współpracy z doświadczonymi wykonawcami, realizujemy remonty zgodnie z uchwałami właścicieli. Posiadamy również ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej, co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo naszych klientów.