Pomoc drogowa ADEX to firma, która oferuje kompleksowe wsparcie dla kierowców w Tarnowie i okolicach. Działamy 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co oznacza, że niezależnie od pory dnia czy nocy, jesteśmy gotowi do działania. Nasze usługi
obejmują holowanie samochodów osobowych i dostawczych, awaryjne uruchamianie pojazdów, dowóz paliwa oraz wymianę kół. Dzięki naszemu doświadczeniu i nowoczesnemu sprzętowi, możemy szybko i skutecznie rozwiązać problemy na drodze.
Nasza misja to zapewnienie szybkiej i niezawodnej pomocy drogowej, aby każdy kierowca mógł bezpiecznie kontynuować swoją podróż. Stawiamy na indywidualne podejście do klienta oraz uczciwe ceny, co sprawia, że jesteśmy pierwszym wyborem w sytuacjach kryzysowych. Nasz zespół składa się z doświadczonych pracowników, którzy są w stanie poradzić sobie z różnorodnymi problemami, jakie mogą wystąpić na drodze.
Wybierając ADEX, masz pewność, że otrzymasz profesjonalną pomoc w każdej sytuacji. Nasze usługi są dostępne w Tarnowie, Brzesku, Wojniczu i okolicznych miejscowościach. Zadzwoń do nas, a my szybko przyjedziemy na miejsce zdarzenia, aby pomóc Ci wrócić na drogę.