Biuro Rachunkowe ADF-Finanse w Myślenicach to nowoczesna firma, która łączy profesjonalizm z indywidualnym podejściem do każdego klienta. Naszym celem jest wspieranie przedsiębiorców na każdym etapie rozwoju ich działalności. Oferujemy kompleksową... obsługę księgową oraz kadrowo-płacową, zapewniając najwyższą jakość usług w konkurencyjnych cenach. Dzięki doświadczeniu naszych ekspertów, jesteśmy w stanie zaproponować najlepsze rozwiązania księgowe, które pozwolą na optymalizację kosztów i maksymalne wykorzystanie możliwości, jakie daje aktualne prawo.
Jako oficjalny partner sieci Expander, oferujemy kompleksowe doradztwo kredytowe i finansowe. Klienci zyskują bezpłatny dostęp do ofert ponad 60 banków w jednym miejscu. Nasz ekspert finansowy pomoże w wyborze najtańszego kredytu hipotecznego, gotówkowego oraz leasingu dla firm na preferencyjnych warunkach. Gwarantujemy ogólnopolski standard obsługi, niższe marże oraz pełne wsparcie w formalnościach.
Wspieramy naszych klientów w pozyskiwaniu funduszy na rozwój biznesu, oferując pomoc w uzyskaniu kredytów bankowych, leasingów, dotacji unijnych oraz faktoringu. Nasze doradztwo obejmuje zarówno przygotowanie dokumentacji, jak i analizę dostępnych opcji, co pozwala przedsiębiorcom skupić się na realizacji swoich celów biznesowych. Jesteśmy partnerem, na którego zawsze można liczyć, od pierwszego dnia działalności po rozwój na międzynarodową skalę.