Zarządzanie nieruchomościami to kluczowy obszar działalności firmy ADM ZN, która działa na rynku od 1993 roku. Specjalizujemy się w obsłudze wspólnot mieszkaniowych oraz klientów indywidualnych w regionie Śląska i Zagłębia Dąbrowskiego, w tym w... miastach takich jak Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Czeladź i Będzin. Nasza oferta obejmuje kompleksowe usługi zarządzania, które są dostosowane do potrzeb właścicieli nieruchomości oraz mieszkańców. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, zapewniamy profesjonalną obsługę, która przyczynia się do zwiększenia wartości zarządzanych obiektów.
W ramach naszych usług oferujemy reprezentację wspólnoty przed organami administracji państwowej i samorządowej, obsługę prawną oraz bankowo-księgową. Prowadzimy również ewidencję kosztów zarządu nieruchomościami, a także zajmujemy się windykacją dochodów z pożytków. Nasze działania obejmują także zapewnienie dostaw usług komunalnych oraz utrzymanie porządku i czystości w budynkach. Dodatkowo, oferujemy kompleksową obsługę zebrań wspólnoty mieszkaniowej oraz pomoc w zakresie zmian zameldowania.
Zarządzanie kamienicami to kolejny obszar naszej działalności, w którym dostosowujemy nasze usługi do specyficznych potrzeb właścicieli budynków czynszowych. Oferujemy fachowe doradztwo oraz pomoc w podejmowaniu decyzji dotyczących zarządzania nieruchomościami, co pozwala właścicielom skupić się na kluczowych aspektach związanych z najemcami i utrzymaniem budynku.