Agencja Filmowa Next Level została założona w 2005 roku i od tego czasu zyskała reputację profesjonalnego producenta filmowego. Nasz zespół składa się z doświadczonych scenarzystów, operatorów kamer, montażyści oraz grafików, co pozwala nam na... kompleksową obsługę projektów filmowych. Specjalizujemy się w produkcji filmów promocyjnych oraz wizerunkowych dla klientów biznesowych i instytucjonalnych. Nasze doświadczenie obejmuje również produkcję telewizyjną oraz realizację wydarzeń masowych, takich jak koncerty czy gale.
Dzięki posiadaniu nowoczesnego sprzętu filmowego, w tym kamer Sony FX6 oraz pełnego zaplecza oświetleniowego i dźwiękowego, jesteśmy w stanie zapewnić najwyższą jakość realizacji. Nasze produkcje telewizyjne obejmują różnorodne tematy, od programów dokumentalnych po rozrywkowe, emitowane na antenach stacji takich jak TVP i Polsat. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest zaufanie i terminowość, dlatego dbamy o każdy szczegół realizacji, aby nasi klienci mogli być spokojni o efekt końcowy.
Współpracujemy z doświadczonymi grafikami i animatorami, co pozwala nam na tworzenie animacji 2D oraz modelowania 3D. Nasza oferta obejmuje również kompleksową obsługę eventową, w tym przygotowanie sceny, obsługę kamerową oraz realizację filmów z wydarzeń. Jesteśmy gotowi na wyzwania i nietypowe realizacje, co czyni nas idealnym partnerem w branży filmowej.