Agencja Interaktywna Glad sp. z o.o. to firma z siedzibą w Łodzi, która od 2013 roku specjalizuje się w szeroko pojętym marketingu internetowym. Nasze działania opierają się na kreatywności oraz wykorzystaniu najskuteczniejszych narzędzi, co... pozwala nam na osiąganie wymiernych rezultatów dla naszych klientów. Zespół Glad składa się z doświadczonych specjalistów, którzy z pasją podchodzą do każdego projektu, zapewniając profesjonalizm na każdym etapie współpracy.
W naszej ofercie znajdują się kampanie Google Ads, które umożliwiają dotarcie do potencjalnych klientów korzystających z wyszukiwarki Google oraz partnerów, takich jak YouTube czy Gmail. Oferujemy również kompleksowe prowadzenie mediów społecznościowych, w tym Facebooka i Instagrama, co pozwala na efektywne budowanie wizerunku marki w sieci. Dodatkowo zajmujemy się tworzeniem stron internetowych, które są dostosowane do potrzeb klientów, zarówno pod względem funkcjonalności, jak i estetyki.
Nasza agencja nie tylko tworzy kampanie reklamowe, ale także wspiera klientów w zakresie brandingu i rebrandingu, oferując kompleksowe usługi od A do Z. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, wiele firm, z którymi współpracowaliśmy, osiągnęło znaczące sukcesy na rynku. Jesteśmy gotowi na nowe wyzwania i chętnie podejmiemy się realizacji projektów, które pomogą w rozwoju Twojej marki.