Firma CARPE DIEM Agencja Ubezpieczeniowo - Szkoleniowa rozpoczęła swoją działalność 1 sierpnia 2012 roku, odpowiadając na rosnące zapotrzebowanie na usługi ubezpieczeniowe oraz szkoleniowe. Działamy głównie na terenie Rybnika i okolic, oferując... szeroki wachlarz usług, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Naszym celem jest zapewnienie kompleksowej obsługi, która łączy w sobie konkurencyjne ceny oraz wygodę, umożliwiając klientom poznanie najlepszych ofert ubezpieczeniowych bez konieczności wychodzenia z domu.
Nasza oferta obejmuje różnorodne ubezpieczenia, w tym komunikacyjne, majątkowe, odpowiedzialności cywilnej oraz turystyczne. Współpracujemy z renomowanymi firmami ubezpieczeniowymi, takimi jak ERGO HESTIA, HDI ASEKURACJA, GENERALI, WARTA i PZU, co pozwala nam na dostarczenie naszym klientom najlepszych rozwiązań. Oprócz ubezpieczeń, oferujemy również szkolenia z zakresu BHP, ochrony przeciwpożarowej oraz kursy dla operatorów wózków widłowych, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej kompleksową.
Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, dążymy do tego, aby być postrzegani jako elastyczna i profesjonalna firma, która nieustannie poszerza zakres swoich usług. Zdajemy sobie sprawę, że czas i oszczędności są dla naszych klientów kluczowe, dlatego staramy się dostarczać usługi na najwyższym poziomie, spełniając ich oczekiwania.