Nazywam się Agnieszka Deryng i oferuję doradztwo biznesowe oraz mentoring dla małych i średnich przedsiębiorstw. Moje usługi koncentrują się na poprawie organizacji pracy oraz efektywności kluczowych procesów w firmach produkcyjnych i usługowych.... Wspieram przedsiębiorstwa w obszarach takich jak sprzedaż, zarządzanie, finanse, marketing oraz logistyka. Dzięki mojemu doświadczeniu, pomagam w realizacji projektów strategicznych i operacyjnych, co przyczynia się do zwiększenia rentowności firm.
W mojej pracy łączę potrzeby klientów z moją wiedzą, co pozwala na wypracowanie skutecznych rozwiązań. Analizuję wskazane obszary działalności, weryfikując modele biznesowe, strategie oraz relacje międzyludzkie. Współpraca ze mną to nie tylko analiza danych, ale także rozwój umiejętności przywódczych i menedżerskich. Oferuję wsparcie dla start-upów, mikro i małych przedsiębiorstw oraz osób indywidualnych, co pozwala na dostosowanie usług do specyficznych potrzeb każdego klienta.
Moje podejście opiera się na indywidualnym podejściu do każdego projektu, co umożliwia skuteczne wdrażanie zmian i osiąganie zamierzonych celów. Wierzę, że kluczem do sukcesu jest zrozumienie uwarunkowań rynkowych oraz efektywna komunikacja wewnętrzna i zewnętrzna. Zapraszam do współpracy, aby wspólnie zrealizować Twoje cele biznesowe.