Firma Agrowiec specjalizuje się w dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań technicznych dla przetwórni warzyw oraz producentów rolnych w Polsce. Reprezentując renomowane marki, takie jak Ploeger, Oxbo i PMC Harvesters, zapewniamy dostęp do wysokiej... jakości sprzętu rolniczego. Naszym celem jest być blisko klientów, oferując nie tylko sprzęt, ale także wsparcie techniczne i doradcze.
W naszej ofercie znajdują się maszyny do zbioru różnorodnych upraw, takich jak groszek zielony, fasola szparagowa, szpinak, kukurydza, kapusta, ziemniaki i marchew. Wierzymy, że nowoczesna technologia rolnicza jest kluczowa dla efektywności i rentowności produkcji warzyw. Nasza pasja do rolnictwa motywuje nas do ciągłego poszukiwania innowacyjnych rozwiązań, które wspierają naszych klientów w osiąganiu sukcesów.
Oferujemy również serwis maszyn rolniczych, który realizujemy zarówno w siedzibie firmy, jak i w miejscu pracy maszyny. Prowadzimy sprzedaż oryginalnych części zamiennych oraz produkcję nietypowych podzespołów. Nasza oferta obejmuje także dobór i sprzedaż ogumienia, a lokalnym klientom zapewniamy kompleksowe usługi związane z ogumieniem, w tym geometrię kół oraz wymianę opon.