AirFix to profesjonalny serwis kompresorów śrubowych, który oferuje kompleksowe usługi naprawy, remontu oraz przeglądów elektrycznych kompresorów śrubowych i tłokowych. Nasi wykwalifikowani technicy są dostępni w przypadku awarii, a ich czas... reakcji wynosi zaledwie 24 godziny. Dzięki temu możemy szybko i skutecznie rozwiązać problemy związane z systemami sprężonego powietrza w Twojej firmie.
Jako autoryzowany serwis marek Airpol oraz Gudepol, zapewniamy najwyższą jakość usług oraz oryginalne części zamienne. Nasza oferta obejmuje również projektowanie i montaż zoptymalizowanych systemów osuszania i uzdatniania sprężonego powietrza, co pozwala na zwiększenie efektywności i niezawodności pracy urządzeń. Dodatkowo, wykonujemy instalacje pneumatyczne w różnych materiałach, takich jak aluminium czy PP.
Zaufaj naszemu doświadczeniu i skorzystaj z usług AirFix, aby zapewnić sobie sprawne działanie kompresorów oraz systemów sprężonego powietrza. Nasza firma z siedzibą w Kaliszu jest gotowa, aby sprostać Twoim oczekiwaniom i dostarczyć rozwiązania dostosowane do specyfiki Twojej działalności.